Bolman Cleaning Services

Bolman Cleaning Services - Raamdecoratie


... is een familiebedrijf dat flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Wij werken vanuit een professionele organisatie, die ruim zeventig medewerkers op diverse projecten aanstuurt. In de loop der jaren heeft ons bedrijf een grote orderportefeuille opgebouwd. We zijn er trots op dat projectontwikkelaars, bedrijven, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, bejaarden,- en verpleeghuizen en tal van Verenigingen van Eigenaren tot onze klantenkring behoren.

Lamellen

Zonwering die bij u past!

Veiligheid, comfort, ambiance en functionaliteit staan voor u als gebruiker centraal, zowel op uw werk al in uw privé situatie. Zonwering speelt hierbij een belangrijke rol. U bent degene die bepaalt wat voor u van belang is. Na aanleiding van uw wensen zoeken wij dan het product dat perfect aansluit bij deze wensen en eisen zodat optimale prestaties in zowel uw werk als leefsituatie behaald kunnen worden.

Luxaflex

Advies op maat!

Met uitgebreide collecties en deskundige adviezen bieden wij u zonwering die naadloos aansluit op de eisen en wensen van de huidige markt. Voor iedere raamsoort en de meest ingewikkelde situaties hebben wij een passend, functioneel en decoratief product.

Collectie van raamdecoratie

Collectie

- Verticale jaloezieën
- Plissé gordijnen
- Horizontale jaloezieën
- Vouwgordijnen
- Rolgordijnen
- Paneelgordijnen
- En nog veel meer!